Publiciteitsgroep

PubliciteitDe werkgroep Publiciteit verzorgt de publiciteit rond activiteiten en gebeurtenissen van en voor de OGH en wil daarmee de verbinding zijn tussen enerzijds de leden van de geloofsgemeenschap en anderzijds de activiteiten van de OGH. De werkgroep brengt 11 keer per jaar de OGH Nieuwsbrief uit en beheert de website van de OGH..

De redactie van de OGH Nieuwsbrief verwerkt de ingekomen berichten van de diverse werkgroepen, verslagen van de raadsvergadering, eventuele mededelingen en kopij geschreven door één van de voorgangers. Daarnaast wordt kopij die van buiten de OGH komt en voor de OGH interessant is, geplaatst en wordt een column en het rooster van de voorgangers opgenomen in de Nieuwsbrief en/of op de website van de OGH. De OGH Nieuwsbrief wordt via e-mail verspreid. Aanmelden is mogelijk via de website van de OGH.

Hebt U kopij voor de OGH Nieuwsbrief en/of de website, dan kunt u dit zenden via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inleverdatum staat vermeld in het laatste artikel van elke Nieuwsbrief.

Daarnaast onderhoudt de werkgroep contact met andere kerkbladen, met name Kerk & Stad (Protestantse Gemeente Enschede) en Pelgrim (Katholiek Enschede), door middel van het aanleveren van kopij voor deze bladen.

De werkgroep Publiciteit kan nog wel wat uitbreiding gebruiken. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met de werkgroep.

De contactgegevens van deze werkgroep vindt u op de pagina 'Coördinatoren werkgroepen'.