In mei collecteren we tijdens onze vieringen voor het Huis van Verhalen, Vluchtelingenwerk, Stichting Titané, en de OGH.
Onderstaand een korte uitleg wat de doelstelling van de instelling is. Mocht u meer willen weten dan vindt u op de websites van de genoemde instellingen uitgebreide informatie.

  • Zondag 7 mei collecteren we voor het Huis van Verhalen.
    Het Huis van Verhalen is een ontmoetingsplek in de Enschedese wijk Roombeek waar verhalen centraal staan. Het verhaal van de vuurwerkramp wordt verteld tijdens activiteiten zoals inloopmiddagen en maandelijkse rondleidingen.
  • Zondag 14 mei is de collecte bestemd voor Vluchtelingenwerk Nederland.
    Vluchtelingenwerk is de enige organisatie in Nederland die vluchtelingen in alle stadia van hun verblijf bijstaat. Ze doen dat met een netwerk van locaties, medewerkers en vrijwilligers in het hele land.
  • Zondag 21 mei is de bijzondere collecte bestemd voor Stichting Titané.
    De Stichting Titané stelt zich tot doel de armoede op de Molukken te bestrijden met aandacht voor duurzaam en sociaal ondernemerschap. In het Moluks betekent Titané brug. Een belangrijk project is het helpen van kleine boeren met het verbeteren van nootmuskaat en kruidnagelteelt.
  • Tijdens de Pinksterzondagviering van 28 mei collecteren we alleen voor de OGH.